Itt vagy:Forgalomkorlátozások a Barátság Maraton idején.

Forgalomkorlátozások a Barátság Maraton idején.

warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /var/www/hegyimaraton.hu/includes/unicode.inc on line 349.

Forgalomkorlátozások a Barátság Maraton idején
A Miskolci Barátság Maraton utcai futóversenyt október 27-én, vasárnap rendezik meg a borsodi megyeszékhelyen.

Miután Miskolc MJV Önkormányzata felkarolta a rendezvényt, a Marathon Club SE és a Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány - egy régi elképzelést megvalósítva - a belvárosban hívja életre a minden eddiginél nagyobb érdeklődéssel kísért eseményt.
Az 5,27 km-es körpálya a következő útvonalon halad: Görgey Artúr út (rajt) - Corvin út - Uitz Béla út - Rákóczi út - Petőfi út - Dajka Gábor út- Széchenyi út - Déryné utca - Palóczi utca - Horváth Lajos út - Szentpáli utca - Corvin út - Dankó Pista út - Király úti járda - Budai József út - Görgey Artúr út (cél). A pálya térképe megtekinthető a http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=2349252We'll és a további részleteket is tartalmazó internetes oldalon.

A verseny napján, a fenti utakon, 8.30-16 óra között részleges, vagy teljes útlezárásokra, forgalomelterelésre, forgalomlassításra kell számítani.
A kiváló együttműködést tanúsító partnerek (Miskolc MJV Önkormányzata, Miskolc Városi Rendőrkapitányság, Miskolci Önkormányzati Rendészet, MVK Zrt., Városgazda Kft.) munkatársai és a rendezők feloldják ezt követően a teljes és részleges útlezárásokat, forgalomkorlátozásokat!
Az útvonalakon érintett lakosságtól és az autósoktól ezúttal is elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért -fogalmazott Katona Ferenc önkormányzati képviselő, a Szervező Bizottság elnöke. - A rendezők, közreműködők példás összefogása mellett a lakosság megértésére, türelmére is nélkülözhetetlen szükség van, ahhoz, hogy egy sikeres rendezvénnyel öregbíthessük tovább Miskolc jó hírét és bekapcsolódjunk a nagy hazai utcai futóversenyek körforgásába!