Itt vagy:Rajt: 11.30-kor!

Rajt: 11.30-kor!


Ezúton is tájékoztatunk mindenkit, aki benevezett, vagy a helyszínen szeretne nevezni a június 7-én, szombaton megrendezendő 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékversenyre, hogy az első rajt idejét az eredeti 10.30 óráról eltoltuk egy órával későbbre, azaz indulás 11.30-kor!!!

A későbbi rajt oka, hogy azon a napon, a versenyközponttól 200 méterre rendezik meg a Pünkösdi Juniális keretében az ünnepi szentmisét, melyet figyelembe kellett vennünk. Egyrészt sportszerűségből és tiszteletből, másrészt pedig azért, mert mindkét rendezvénynek dr. Kriza Ákos, Miskolc MJV polgármestere a fővédnöke.

Rajt!

A versenyünkre természetesen a helyszínen is lehet nevezni június 6-án, pénteken 15-20, illetve június 7-én, 8-11 óra között a Királyasztalnál!

A rajtszám felmutatása ellenében a verseny napján, csakúgy, mint vasárnap, a 3. Kondenzgyík Maraton rajtszámával, 450 forintért lehet meglátogatni a versenyközponttól 400 méterre található Miskolc Állatkertet, valamint 30 százalék kedvezménnyel a Miskolctapolcai Barlangfürdőt!

A kultúra kedvelői megtekinthetik a Holdviola zenekar élőkoncertjét, de a szomszédos kőszínpadon lesz magyar népzene, fellép a Fráter kórus és a Szinvavölgyi Néptáncműhely is.

 

Találkozzunk tehát jövő hétvégén Miskolcon!!!!!