Itt vagy:Rajtszámmal, kedvezményesen

Rajtszámmal, kedvezményesen


Újabb örömhírrel szolgálhatunk azoknak, akik a június 7-8-i, miskolci 3. Maratoni Hétvége sporteseményein szeretnének részt venni. A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terepfutó viadal és a 3. Kondenzgyík Maraton hegyikerékpáros országos rangsoroló erőpróba indulói a borsodi megyeszékhely két méltán népszerű létesítményét is jelentős kedvezményekkel látogathatják a fenti két napon.

Az együttműködés értelmében a Miskolci Városgazda Kft. által üzemeltetett Miskolci Állatkert és Kultúrparkba (www.miskolczoo.hu), mely a Királyasztalnál kijelölt versenyközponttól mindössze 300 méterre található, egységesen - a jelentős kedvezményt biztosító - 450 forintért lehet belépőt váltani.

Miskolc Zoo

A Miskolci Turisztikai Kft. üzemeltetése alá tartozó Miskolctapolcai Barlangfürdőbe (www.barlangfurdo.hu) 300 db, 30 százalékos kedvezményt kínáló fürdőjegy áll a 3. Maratoni Hétvége résztvevőinek rendelkezésére.  

Barlangfürdő

 

Lényeges információ, hogy a kedvezményes belépőjegyeket mindkét intézményben, mindkét napon a sportversenyek rajtszámainak felmutatása ellenében lehet megvásárolni.