Itt vagy:Sok szeretettel várunk benneteket!

Sok szeretettel várunk benneteket!


 

A 21. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny futószámaira a kedvezményes előnevezés május 27-én, éjfélkor lezárult. Köszönjük a 250-nél is több sportembernek, hogy megkönnyítették az előkészítő munkánkat! Őket és természetesen a helyszínen nevezőket, kísérőiket is várjuk június 8-án, szombaton, Miskolcon, a Majális-park, Királyasztalnál kijelölt „erdei stadionban”!

Bükk

Teljesítménytúrára fel!

Egyesületünk idén első alkalommal kínál teljesítménytúrát is a hozzánk ellátogató sportembereknek, a futók családtagjainak. Fontos információ, hogy a  teljesítménytúrázók a helyszínen - a verseny napján 7.30-tól - az előnevezéssel megegyező nevezési díjért jelentkezhetnek a 15 és 30 km-es távokra. A túrák „levezénylésében” a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Természetjáró Szövetségben profi partnerre találtunk, így minden adott a csodálatos Bükk-hegység szépségeinek felfedezéséhez. A túrákat teljesítők egyedi  kitűzőt és emléklapot kapnak.

Találkozzunk idén is Miskolcon, ahol másnap, június 9-én, azonos helyszínen, a 2. Kondenzgyík Maraton (www.miskolcmaraton.hu) hegyikerékpáros rangsoroló verseny kínál megmérettetési lehetőséget !

A BHM-KÁEV Csapata